Mogao je otići u Europu, no srce mu je Modro: Šunjić se vratio na Maksimir

Crosports
Ivan Šunjić potpisao je za Modru momčad do 2023. godine.

Dinamo i Lokomotiva postigli su još jedan dogovor te će se kapetan Lokosa i mladih Vatrenih, Ivan Šunjić, vratiti na Maksimir gdje će ostati do 2023. godine.

Ipak, transfer neće biti aktivan odmah već tek na ljeto, a do kraja tekuće sezone Šunjić će ostati u Lokomotivi na posudbi.

Ovaj mladi, 21-godišnji veznjak dijete je Modre momčadi, gdje je i prošao omladinsku školu, a za prvu momčad odradio je debi još u sezoni 2013./2014. na prvenstvenom gostovanju kod Istre 1961 te je karijeru nakon toga nastavio u Lokosima.

Posljednjih nekoliko mjeseci ovom talentu predviđan je transfer, no nikako ne natrag korijenima već je kofere trebao pakirati i uz putovnicu. Naime, veliki interes za njega pokazao je Club Brugge, no čim je, kako i sam kaže, čuo da ga želi Dinamo, nije bilo sumnje…

“Iako je bilo puno upita, čim sam čuo da postoji opcija povratka u Dinamo više nisam dvojio niti sekunde. Rekao sam da se želim vratitiu Maksimir. Dijete sam ovoga kluba, nogometno sam prohodao u Maksimiru i želim Dinamu vratiti barem dio onoga što sam naučio kroz godine provedene u njegovoj školi” rekao je Ivan Šunjić.

Težina transfera još uvijek nije poznata, no bilo kako bilo, taj transfer zaključit će zimski prijelazni rok na Maksimiru. Uskoro bi trebao biti potvrđen i dolazak BiH reprezentativca, Luke Menala, ali i on će službeno stići tek na ljeto.

Šunjić je zasada sakupio 53 nastupa u HT Prvoj HNL te upisao četiri pogotka. Također je standardni član hrvatske reprezentacije do 21 godine.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?