Drpić se vratio u HNL: Očekuju ga novi obračuni s Hajdukom

Getty Images
Dino Drpić odlučio je pojačati redove novog hrvatskog drugoligaša Kustošije, a već u prvom kolu očekuje ga gostovanje u Splitu.

Druga HNL ove sezone bi mogla biti znatno uzbudljivija nego što smo inače naviknuli. Ulazak Hajduka II donio je mini-derbije s Dinamom II, no još jedan novopečeni drugoligaš zaslužan je za dodatnu zanimljivost.

Naime, Kustošija je svoj ulazak u drugoligaško društvo odlučila obilježiti osnaživanjem kadra, međutim jedno pojačanje nije moglo proći ispod radara. Trener Renato Jurčec odlučio je pojačati svoj stručni stožer, ni manje ni više, nego povratak Dine Drpića u HNL.

„Ne znam još u kakvom je stanju, ali nadam se kako smo s njim dobili i veliko igračko pojačanje, ne samo trenersko. Pokaže li se kao dovoljno dobar, nećemo ni dovoditi novog stopera,“ rekao je trener Kustošije Renato Jurčec za Sportske novosti.

Prema izjavi Jurčeca može se naslutiti da će Drpić uz trenerske obaveze biti njegova produžena ruka na terenu u ulozi igrača, a posebno zanimljivo će biti u prvom kolu Druge HNL, kada njegova Kustošija gostuje kod Hajduka II.

Svim ljubiteljima dobro je poznata navedena scena kada je Drpić na sebi svojstven način pozdravio pripadnike Torcide, stoga će biti zanimljivo vidjeti kakav će mu doček biti priređen u Splitu.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?