Gagro: Ova godina je presudna za Cibaliju

sportarena.hr
Predsjednik vinkovačkog prvoligaša istaknuo je kako će ova godina biti presudna za klub te da će dosta toga ovisiti o opstanku u prvoligaškom društvu.

Vinkovačkog prvoligaša će u nastavku sezone s klupe voditi Peter Pacult. Nimalo lagan zadatak stoga očekuje austrijskog stručnjaka koji će kao primaran cilj imati zadatak osigurati opstanak u prvoligaškom društvu. Upravo je to predsjednik kluba Miroslav Gagro istaknuo kao presudnu stvar za stabilizaciju kluba.

“Sigurno je da nismo mogli dobiti boljeg trenera u ovom trenutku. Osobu koja posjeduje trenersku i igračku karizmu. Zajednički cilj novog trenera i Cibalije, odnosno svih nas koji smo ovdje jest da Cibalia ostane u prvoj ligi. Nama je ova godina, u neku ruku, presudna u stabilizaciji kluba i u financijskom dijelu i ako u tome uspijemo, mislim da će sljedeća, 2018. biti godina mira i stabilizacije. Zbog svega toga sam izuzetno, izuzetno zadovoljan i sretan što smo ovo ostvarili”, rekao je Gagro za Glas Slavonije.

Još jednom je Miroslav Gagro iskoristio priliku kako bi opravdao financijsku pozadinu dovođenje austrijskog trenera Petera Paculta.

“Uopće nije novac u pitanju. Mi novca nemamo, imamo strašnih problema u funkcioniranju, to znaju svi i trener Pacult je upoznat s time i zna da se može dogoditi da ne bude isplaćena plaća. Apsolutno sve zna. Zna također da smo danas u blokadi za plaću za 11. mjesec. Smatram da ćemo zbog našeg trenera u marketinškom smislu napraviti iskorak i da će nam biti lakše. Moram reći da trener apsolutno nije opterećenje Cibaliji ni u kojem slučaju, a mislim, ako budemo pametni, iskreni, pošteni, da ćemo možda iskoristiti njegovo ime i napraviti pozitivnu priču i na kraju imati koristi od toga.”

U prvom dijelu prvenstva Cibaliji je najviše nedostajao napadač. Klasični golgeter koji će znati naplatiti dobru igru ostatka momčadi.

“Jasno je da nam u svakoj liniji nedostaje po jedan kvalitetan igrač, a kao suho zlato nedostaje nam napadač. Međutim, pokazalo se u nekoliko posljednjih dana, kada smo objavili da za trenera dolazi Peter Pacult, što to ime znači. Naime, obasut sam pozivima igrača koji su zainteresirani za dolazak u Cibaliju. Pričam o igračima, a ne o menadžerima ili agencijama. Osim ta tri igrača koja bi trebala uskoro doći, širi nam se spektar igrača koje možemo birati. Sigurno je da će biti i igrača koje ćemo dati na ustupanje ili će morati potražiti novi klub. O imenima ne bih sve dok se sve ne dogovori i realizira”, zaključio je predsjednik Cibalije.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?