Carrillo najavio Inter: Sav naš rad treba uroditi plodom

Miro Gabela / hajduk.hr
Hajdukov trener Joan Carrillo najavio je dvoboj u kojemu će njegova momčad na svom Poljudu dočekati zaprešićki Inter u pretposljednjem kolu.

Nogometaši splitskog Hajduka sutra će na svom Poljudu dočekati zaprešićki Inter u utakmici 35. kola domaćeg prvenstva, a taj dvoboj najavio je španjolski stručnjak Joan Carrillo na konferenciji za medije.

“Koncentrirani smo na sutrašnju utakmicu, sav naš rad treba uroditi plodom jer su bitna ta tri boda protiv Intera. Ispravili smo greške i spremni smo za utakmicu. Ostaje nam želja da uspijemo u dvije utakmice koje su pred nama.”

Najavio je što očekuje od protivnika, a što od svoje momčadi.

“Utakmice protiv Intera su uvijek bile tijesne, razlika je rezultatski bila malo vidljiva. Znamo snagu Intera i na koji način nam mogu zaprijetiti, jako su taktički dobri. zabijali su i Osijeku, Rijeci, baš kao i nama. Oni će doći sa zgusnutim linijama, napravili su svoje u ovom prvenstvu, imat će defenzivnu ideju i igrat će čekajuću našu grešku. Morat će lopta ići brzo, moramo biti mobilni i u defenzivnom smislu biti koncentrirani.”

Carrillo sutra neće moći računati na samo jednog igrača.

“Imam više igrača u opcijama, ali nemam Bašića. Za sutra izbor neće biti kompliciran, znam stanje svojih igrača i mislim da ću izabrati one koje će svojim profilom najbolje moći odgovoriti zahtjevima. Da bi pobijedili utakmicu moramo imati fizički spremne igrače, jako sam sretan da imam alternative po tom pitanju.”

Bliži se i prijelazni rok, a navodno postoje zanimanja za Nikolu Vlašića.

“Ne znam ništa o tom pitanju vezanom uz Vlašića. Sada smo u vremenu špekulacija, ja ne mogu kontrolirati te stvari i nisam koncentriran na to. Iako mi je drago što se priča o Hajdukovim igračima. Imamo još dvije utakmice, pa onda možda možemo pričati u tome. Postoje ljudi u klubu koji se brinu u klubu o tome.”

Upravo su Vlašić i Fran Tudor dobili poziv izbornika Čačića Ante za prijateljski susret protiv Meksika.

“Mislim da odluku o tome hoće li oni ići s reprezentacijom ili ne, neću donijeti samostalno, takva odluka se donosi na razini kluba. Ne želimo oštetiti klub nekim potezom. Razmišljam samo o Interu, baš kao i dvojica igrača koji bi trebali biti pozvani.”

Za kraj, nije htio previše brinuti o Osijeku, već očekuje pobjedu od svoje momčadi.

“Za mene bi takvo razmišljanje bilo korak prema unatrag. Neovisno što napravi Osijek protiv Dinama, mi moramo pobijediti. Znali smo i prije Lokomotive rezultat Osijeka, ali nismo igrali dobro. Jurili smo golove svih 96 minuta, a mi imamo opciju da ovisimo sami o sebi.”

Podsjetimo, utakmica između Hajduka i Intera igra se sutra od 19 sati.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?