Juniori Hajduka izborili povratak u 1. HNL

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Juniorska 1. HNL sljedeće sezone bit će dodatno snažnija jer su svoje mjesto u natjecanju ponovno osigurali juniori Hajduka.

Juniori Hajduka u posljednjem kolu Završnice prvenstva nogometnih središta odigrali su neodlučeno 1:1 protiv momčadi Hypo Limača te ujedno izborili povratak u 1. HNL.

Rezultatski zaostatak Hajduka nakon pogotka Radovanovića, neutralizirao je Delić u drugom dijelu i donio svojoj momčadi deseti bod s kojim su svoj nastup završili na 1. mjestu, dok je Rudeš unatoč pobjedi nad Bjelovarom ostao na drugom mjestu s 9 bodova. Treće mjesto sa 7 bodova osvojio je današnji protivnik Hajduka, a posljednja dva pripala su Bjelovaru i Uljaniku s po jednim bodom.

“Sretni smo iako izuzetno umorni, nije bilo lako odigrati četiri utakmice u pet dana po ovakvoj vrućini. Čestitam igračima, ovo je njihov uspjeh, za ovo su trenirali i cijedili znoj cijele sezone. Sezonu možemo ocijeniti uspješnom, osvojili smo NL Središta Split, Hrvatski nogometni kup i na kraju ovu Završnicu prvenstva nogometnih središta. Radujemo se nastupu u 1. HNL sljedeće sezone”, izjavio je za službenu klupsku stranicu trener Hajduka Mario Despotović.

Osim povratka u prvoligaško društvo, nogometaši Hajduka osvojili su pojedinačne nagrade za najboljeg strijelca (Ivan Delić) i najbolje igrača (Ante Palaversa).

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?