Juranović: Rumunji su imali izjave kao da su Real Madrid

HNK Hajduk
Josip Juranović bio je najbolji Hajdukov pojedinac i ne dvoji da su Splićani bolja momčad.

Hajduk nije uspio steći prednost pred uzvrat u Bukureštu, ali uspio je dobiti – igrača. Josip Juranović bio je definitivno prvo ime splitske utakmice opravdavši kapetansku traku koju je nosio unatoč nastupu Mije Caktaša.

“Šteta, trebali smo pobijediti. Nismo potpuno zadovoljni zbog rezultata, ali prikazanom igrom jesmo. Dominirali smo većim dijelom utakmice i stvorili puno više šansi. Preorali smo teren. Oni su imali tek jednu priliku pred kraj. To sve govori”, rekao je Juranović ne dvojeći.

“Zaslužili smo proći dalje. Idemo u revanš sa samopouzdanjem, mislim da imamo veliku priliku za prolaz. Samo se moramo postaviti kao na  Poljudu .”

Rumunje su mediji, ali i sami sebe, predstavljali kao vrlo dobru ekipu, ali osim prilike u posljednjoj sekundi nisu pokazali baš ništa.

“Imali su izjave kao da su Real Madrid. Naravno da su nas te izjave motivirale. No vidjelo se da smo puno bolja momčad. Europa pokazuje kakvi smo. Ovako moramo nastaviti i u Prvenstvu.”

Nije Juranović htio tražiti izlike u lošem travnjaku.

“Pokazali smo hajdučko srce, išli glavom na loptu. Publika je to prepoznala i hvala joj na veličanstvenoj podršci. A biti kapetan u europskoj utakmici dodatan je plus u mojoj karijeri.”

Uzvrat pada na Juranovićev 23. rođendan, ali prije toga u nedjelju slijedi Jadranski derbi.

“Nema kalkulacija. Moramo ići najjačim sastavom i osvojiti tri boda. Moramo ući ovakvog mentaliteta kao protiv Steaue i odigrati „muški”. S prezentacijom iz te utakmice možemo u Rijeci do sva tri boda.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?