Novo ime probilo se na vrh želja uprave: Hajduk bi već večeras mogao dobiti novog (starog) trenera!

kazfootball.kz
Hajduk Split svega je na korak od imenovanja novog stratega momčadi.

Izgleda kako je Hajduk Split konačno prelomio i odlučio tko je favorit za preuzimanje Bijele momčadi. Željko Kopić sada je već danima bivši, a na klupu bi tako, možda čak i večeras, mogao zasjesti Zoran Vulić.

Ovo je ime itekako poznato Majstoru s mora pošto je Vulić igračka legenda kluba, a također je i vodio momčad već čak tri puta i to kroz ukupno sedam sezona.

Posljednji mandat bio mu je 2007. godine.

Na rezimeu mu stoji i vodstvo RijekeIstre i RNK Splita te U-19 reprezentaciju Hrvatske, a od stranih kampanji, bio je trener Luč Energije iz Vladivostoka, Sheriffa iz Tiraspola, te zadnje Apollon iz Smyrne.

Povratak u Hajduk itekako je moguć, a iako još nema službene potvrde da je Vulić novi trener Hajduka, zanimljiva je i vijest da bi mu pomoćnik trebao biti nekadašnji prvotimac bijelih Mario Carević, javlja DP.

Vulić mu je kao igraču bio učitelj u juniorima i seniorima Hajduka, a sada bi Carević uz njega trebao biti i na svom trenerskom početku. 36-godišnji Carević je već radio kao pomoćnik u Krki Novo Mesto, pohađa trenerske škole, te redovito prati brojne turnire.

Ovo bi Careviću trebao biti najveći izazov nakon igračke karijere, a uz njih bi na klupi trebao biti i stalni Vulićev suradnik Mladen Pralija.

 

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?