Reakcije Hajdukovih igrača na ždrijeb drugog pretkola EL

hajduk.hr
"Igramo prvu utakmicu kod kuće pred svojim navijačima gdje očekujem pun stadion i ostvarenje što boljeg rezultata pred uzvrat", proučuje Ante Erceg, najbolje ocijenjeni igrač Hajduka u prošloj sezoni po izboru članova.

Hajduk će u 2. pretkolu Europa lige igrati protiv pobjednika ogleda Levski (Bugarska) i Sutjeska (Crna Gora). Prvu utakmicu splitski Bijeli će igrati kod kuće 13. srpnja, a uzvrat je sedam dana kasnije.

Levski i Sutjeska se u prvom pretkolu međusobno sastaju 29. lipnja i 6. srpnja.

“Na ždrijeb i protivnika ne možemo utjecati, cilj nam je ulazak u skupine Europske lige bez obzira tko bude stajao sa suprotne strane. Maksimalno ćemo se pripremiti i dozirati formu da obje utakmice odigramo na najbolji mogući način. Sigurno je da ćemo u prvom susretu pred punim tribinama nastojati ostvariti pobjedu, ako je moguće bez primljenog pogotka, kako bi izborili što bolji rezultat pred uzvratni ogled”, rekao je nakon ždrijeba u Nyonu kapetan Bijelih Zoran Nižić, prenose službene stranice kluba.

Ante Erceg očekuje pun Poljud i veliku podršku navijača na prvoj utakmici drugog pretkola.

“Igramo prvu utakmicu kod kuće pred svojim navijačima gdje očekujem pun stadion i ostvarenje što boljeg rezultata pred uzvrat. Bitno je samo da u prvom susretu ne primimo gol. Na nama je da dokažemo na travnjaku da smo bolja momčad, neovisno od toga protiv koga budemo igrali”, dodao je Ante Erceg, najbolje ocijenjeni igrač Hajduka u prošloj sezoni po izboru članova.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?