Službeno: Vulić novi trener Hajduka

kazfootball.kz
Hajduk pronašao zamjenu za Željka Kopića.

Zoran Vulić se peti put u trenerskoj karijeri vraća u svoj Hajduk. Vulić i njegovi pomoćnici Mario Carević i Mladen Pralija stigli su u pratnji odvjetnika Davora Radića na Poljud, gdje su potpisali ugovor, potvrdio je klub na svojim službenim stranicama.

Vulić je bio igračka legenda Hajduka, a klub s Poljuda vodio je u nekoliko navrata. Posljednji put 2007.  Igračku karijeru je započeo i završio u splitskome Hajduku gdje je kasnije imao zapažene rezultate kao trener. Za Hajduk je odigrao sveukupno 417 utakmica i postigao 84 pogotka. Nastupao je i u francuskom Nantesu, a kao igrač znao je zaigrati na svim pozicijama na terenu, od libera do centarfora.

Prvi put je na mjesto trenera splitskoga Hajduka sjeo u sezoni 1997./98. i to kao treći trener Hajduka te sezone, ali otišao je nakon zadnjeg kola. Opet je postao trener Hajduka tri godine nakon toga te nakon pet godina vladavine zagrebačke Croatije donio Hajduku naslov prvaka za sezonu 2000./01. Nije ostao trener, a naslijedio ga je Nenad Gračan. Vratio se opet ubrzo nakon toga i u klubu proveo čitavu sezonu 2002./2003. osvojivši 2. mjesto u ligi i nacionalni kup, dok je sljedeće godine u Kupu UEFA nesretno ispao od talijanske Rome. I te je sezone uspješno vodio splitske Bile, ali je tri kola prije kraja otišao iz kluba zbog neslaganja s upravom.

Zadnji angažman mu je bio na klupi grčkog Apollona koji je napustio prošle godine.

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?