Štimac ponovno opleo po Našem Hajduku: To je klub kojeg vodi sekta!

Getty Images
Nastavlja se rat na relaciji Štimac - Naš Hajduk.

Kriza u Hajduku i dalje je čini se na vrhuncu snage te je cijeli taj kaos kulminirao je otkazom Željku Kopiću, a u svemu tome navodno je ulogu igrao i Igor Štimac.

Štimac je javni protivnik i kritičar Našeg Hajduka, udruge koja drži sve konce kluba, a sada je ponovno opleo po njima nakon što se i sam sastao s Kopićem, što je izgleda i ubrzalo taj proces otkaza…

“Razgovarali smo o njegovoj situaciji, o tome što ga je snašlo, o problematici koji je imao tijekom mandata. On je već tada očekivao da će sastanak s igračima imati za posljedicu otkaz,” rekao je Igor Štimac u razgovoru za Novu TV, a na pitanje tko je inicirao sastanak koji je doveo do otkaza – on ili Kopić, nije želio odgovoriti: “Vi vodite istragu? Radije bih o onome što se događalo nakon toga,”, grmio je i dalje Štimac, vidno nezadovoljan.

A onda je ponovno krenuo po udruzi…

“Evidentno je i dokazano da Naš Hajduk direktno odlučuje tko će biti trener. Miješaju se u rad predsjednika. Da to nije tako, klub ne bi postao zatvoren kao što je sada. Moj klub, klub većine hajdukovaca je uvijek bio najsimpatičniji svima, gradio prijateljstva, bio je klub prijatelj, dobrodošao svugdje, a danas je taj klub zatvoren.”

“Svaki neistomišljenik je neprijatelj kluba. Njega vodi sekta, to nije narodni pokret!”

Igrači Hajduka su na odmoru do ponedjeljka te treninga zasada nema. No, kako prenosi klub preko službenih kanala do toga dana trebali bi saznati tko će preuzeti praznu klupu Majstora s mora.

Šuškanja su ponovno o potencijalnom povratku legende Edoarda Reje, no o tom potom…

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?