Katić o pozivu u repku: Nemam riječi koliko sam sretan

NK Slaven Belupo
Slavenov nogometaš Nikola Katić dobio je poziv izbornika Čačića Ante za prijateljski reprezentativni susret protiv Meksika u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Hrvatski izbornik Čačić Ante pokušava okupiti momčad za prijateljski susret protiv reprezentacije Meksika. Termin te utakmice poklapa se s posljednjim kolom domaćeg prvenstva, ali izbornika to ne sprječava da pozove igrače koji igraju u našim klubovima, a jedan od njih je i Nikola Katić iz Slaven Belupa.

“Bio sam jako sretan što sam bio pozvan u mladu reprezentaciju (U-21), ali ovaj poziv u našu najbolju selekciju je nešto posebno i za mene zaista do sada najveće priznanje. Nemam riječi koliko sam sretan i vjerujem da ću zajedno sa suigračem Antom Markovićem ispuniti sve što od nas očekuje izbornik Ante Čačić, koji nas je gledao na utakmici s Riječanima. Ovo je veliko priznanje i za Slaven Belupo čiju majicu nosimo i koji nam omogućuje da svojim igrama pokažemo koliko vrijedimo.”

U razgovoru za službenu stranicu kluba, Katić je objasnio svoj dolazak u redove koprivničkog prvoligaša.

“Opuzen igra u Trećoj ligi, prvo sam igrao za juniore a ubrzo i za seniorsku momčad. Nisam živio u Opuzenu već u Stolcu iz kojeg sam svakodnevno putovao na treninge, gotovo stotinu kilometara u oba pravca. Imam veliku volju za nogomet i vjerujem da će to biti moj životni poziv. U trećeligaškoj konkurenciji sam na niz utakmica pokazao dobre igre, bio sam na probi u Hajduku gdje su mi nudili da igram za juniore, ali bez ugovora, što nisam htio prihvatiti. Tada je stigla ponuda iz Slavena Belupa i našao sam se u Koprivnici, gdje sam se odlično snašao i sretan sam što sam se odlučio za taj dolazak.”

Osvrnuo se na svoje igre u Slaven Belupu.

“Zadovoljan sam, ali mislim da još mogu napredovati. Ima nekih stvari koje moram ispraviti, što će sigurno doći s nastupima. Svakodnevno marljivo vježbam, slušam upute trenera i svjestan sam da trebam što više raditi kako bih igrao još bolje.”

Zbog ove reprezentativne obaveze, Katić će propustiti posljednje kolo u kojemu će njegova momčad dočekati splitski Hajduk.

“Vjerujem u suigrače koji će igrati s “bilima” i zajedno s Antom Markovićem očekujem da će i bez nas na rastanku od sezone postići pobjedu. Uspiju li u tome na najljepši način bi se oprostili od svojih navijača. Siguran sam da će svi biti motivirani, jer pobjeda s Hajdukom uvijek je draga, kao i s ostalim našim vodećim klubovima.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?