Kek: Nekima zadnje upozorenje i više neću tolerirat neke stvari (VIDEO)

nk-rijeka.hr
Nogometaši Rijeke vraćaju se svojim prvenstvenim obavezama.

Izabranici Matjaža Keka nove bodove tražit će u subotu na gostovanju protiv Istre 1961 (Stadion Aldo Drosina, 15 sati) u okviru 12. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka već osam uzastopnih prvenstvenih utakmica ne zna za poraz na gostovanju u Puli, a u subotu će tražiti devetu prvenstvenu pobjedu ove sezone.

“Teško je reći nešto novo kad se najavljuju utakmice Istre i Rijeke. Regionalni derbi koji nosi puno emocija, prisutan je naboj i želja za pobjedom. Na Drosini nas čeka teška utakmica, bez obzira na poziciju Istre na tablici. Rijeka je njima izazovna, kao što je i Istra nama. Želim od igrača da pokažu kolektivnu igru, da s dozom agresije na travnjak pretočimo ono što smo radili proteklih deset dana”, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Istre 1961.

Istra izgleda puno konkretnije i kvalitetnije nego što to sugerira pozicija na ljestvici. Rijeka je svima veliki motiv, a ne vidim zašto i mi ne bismo išli na glavu? Pred igrače ću staviti zahtjeve koje moraju ispuniti ako želimo doći do bodova”, ustvrdio je Matjaž Kek.

Matic Črnic svoj prvijenac u dresu Rijeke postigao je upravo na gostovanju protiv Istre 1961.

“Odradili smo mini pripreme. U pripremnim utakmicama pokazali smo neke dobre i neke loše stvari.  U subotu je nastavak prvenstva, jedva čekamo da počne i idemo po tri boda”, poručio je Matic Črnic.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?