Loksa spremna pod vodstvom Tokića

Getty Images / Lokomotiva
Lokomotiva je spremna za uzvrat u pretkolu Europske lige. Vodit će ih Mario Tokić koji je do daljnjeg trener. Novi kapetan je Ivan Fiolić, a iz Dinama 2 se priključio Tibor Halilović.

Lokomotiva u četvrtak u 18 sati u Kranjčevićevoj ugošćuje andorsku UE Santa Colomu u uzvratu pretkola Europske lige. Danas je tim povodom održana pres konferencija u Lokomotivi. Pred novinare su izašli direktor Božidar Šikić, trener Mario Tokić i novi kapetan Ivan Fiolić.

Direktor Božidar Šikić otvorio je konferenciju.

„Proteklih dana u Lokomotivi su se dogodile neuobičajene stvari. Ostali smo bez trenera. Gospodin Valentin Barišić, na kojeg smo dugoročno računali, se razbolio i zbog toga nam je svima iznimno žao, prvenstveno zbog njegovih bližnjih i njega koji je veliki stručnjak i veliki čovjek. Žao nam je i zbog zacrtanih ciljeva Lokomotive koje smo počeli ostvarivati. Mario Tokić je glavni trener trenutno. Istaknuo bih da sam zadovoljan čitavim stožerom. Izostanak gospodina Barišića se ne osjeti i radi se po zacrtanom programu. Zahvaljujem se medijima koji su bili korektni. Kad je nekome loše ne treba raditi pompe od toga, nego zaštititi čovjeka i njegovu obitelj.“

Trener Lokosa Mario Tokić zahvalio se na ukazanom povjerenju.

„Hvala direktoru Šikiću na lijepim riječima i ukazanom povjerenju. Spreman sam uz stručni stožer preuzeti maksimalnu odgovornost. U zadnjih sedam dana smo pokazali da možemo. Uspjeli smo se stabilizirati nakon nesvakidašnje situacije. Nastavili smo u zacrtanom smjeru“, rekao je Tokić.

Novi kapetan Lokomotive je Ivan Fiolić. Iako ima samo 20 godina već je izabran za vođu na terenu.

„Hvala direktoru i stručnom stožeru na velikoj časti. S 20 godina sam postao kapetan. Sretan sam što su vidjeli da to mogu. Sutra je utakmica. Ulazimo u susret čiste glave. O drugom pretkolu ne bih volio govoriti jer idemo utakmicu po utakmicu. Napravit ćemo sve da sutra pobijedimo“, rekao je kapetan Fiolić, pa riječ ponovno prepustio treneru Tokiću:

„Ne smijemo nikoga podcijeniti. Mi smo iznimno mlada ekipa. U sutrašnjoj utakmici želimo pobijediti prije svega zbog nas samih i dobre atmosfere koju imamo. To je naša obaveza prema nama samima, klubu i navijačima. Ne smijemo zaboraviti klupski koeficijent koji Hrvatska ima. Sutrašnja utakmica nije bez naboja. Želimo pobjedu. Želim i da ne primimo pogodak. Puno smo bolji od onoga što pokazuje 1:3 iz prve utakmice. Dići ćemo koncentraciju. Primljeni gol je stvar koncentracije, a ne odnosa kvalitete nas i protivnika. Imamo veliki prostor za napredak u smislu koncentracije.“

Lokomotiva je danas dovela i pojačanje. Iz Dinama 2 stigao je Tibor Halilović. Halilović je za Dinamo 2 odigrao 19 utakmica i postigao 1 pogodak. 

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?