Mance o transferima: Trebat će nam koji dan više, ne želimo žuriti

alchetron.com
Nakon najave proljetnog dijela prvenstva od strane Matjaža Keka i Mate Maleša, na raspolaganju novinarima za pitanja u vezi prijelaznog roka bio je zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance.

Prioritet su branič i napadač

“Što se tiče dovođenja igrača. Prioritet nam je jedan branič i jedan napadač. Siguran sam da ćemo u narednih 10-ak dana ćemo to riješiti. Također, nećemo žuriti jer želimo kroz ove pripreme testirati i neke pojedince iz omladinskog pogona”, rekao je Mance, pa odgovorio na pitanje je li izdašan ugovor Mitrovića u Bešiktašu olakšao posao dovošenja igrača na Rujevicu:

“Ne, upravo suprotno – sada svi misle da imamo puno više novaca za trošenje nakon transfera Mateja u Bešiktaš. To je samo jedan pokazatelj s kojim se susreću gotovo svi klubovi u HNL-u. Dogodi se situacija gdje igrač dobiva izazovnu ponudu i ugovor s kojim može riješiti egzistenciju sebi i svojoj obitelji.

“Mi ćemo tražiti kvalitetna rješenja na toj poziciji i gledati da budu konkurencija Elezu i Šofrancu.”

Ima li indicija o nekim “novim Bešiktašima”?

“Puno razgovaramo s različitim stranama, ali naš cilj je, kao što je i trener rekao, da ovo bude posljednji izlazni transfer ove zime. Morala bi se dogoditi stvarno neka nemoralna ponuda da bi je prihvatili.”

Elez u planovima, Tomasov zasad ostaje u Al Nassru

Zamjenik sportskog direktora kluba s Rujevice spomenuo je i stopera Franu Ikića te napadač Harisa Handžića kojima je dopušten produljeni odmor te u planu razgovor o nastavku suradnje kroz odlazak na posudbu ili prekid u vidu transfera.

Također, Mance je naglasio kako je u planu otkupiti ugovor Josipa Eleza na što Rijeka ima pravo do travnja, dok će Marin Tomasov u Al Nassru Zorana Mamića ostati najkasnije do ljeta. Čelnici arapskog prvoligaša imaju rok odluke za otkup ugovora 29-godišnjeg Zadranina do ožujka.

Vrijedi spomenuti kako je branič Partizana Gregor Balažic bio na rujevičkom radaru kao potencijalno rješenje stoperske pozicije, no 28-godišnji Srbin samo par dana prije Mitrovićeva odlaska u Istanbul postpisao je izdašan ugovor s ruskim Uralom.

 

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?