Mazalović: Igra se praktično na neutralnom terenu i tražit ćemo svoju priliku

inter.hr
Tomislav Mazalović trebao bi se u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive vratiti nakon ozlijede zbog koje je propustio posljednje dvije utakmice.

Inter u nastavku sezone osim s pobjedama, muku muči i s ozljedama. Jedan od njih je Tomislav Mazalović koji se ozlijedio protiv Cibalije. Njegov povratak na nogometne terene mogao bi se dogoditi na gostovanju u Kranjčevićevoj.

“Ozlijedio sam aduktor, pojavio se edem, ali sve sam bolje i nadam se da ću igrati protiv Lokomotive”, izjavio je Tomislav Mazalović za službenu klupsku stranicu.

Zbog ozljede je Mazalović utakmice protiv Rijeke i Dinama mogao samo promatrati.

“Bilo je teško, igrali smo protiv momčadi koje se bore za naslov prvaka. Moji suigrači su dosta patili na terenu, a meni je žao što nisam mogao pomoći. Imali smo problema s kartonima i ozljedama, nadam se da će sada biti bolje.”

Nogometaši Intera na pobjedu čekaju još od prošlogodišnjeg slavlja nad Splitom. Veće se polako približava novi ogled s momčadi s Parka mladeži koji bi mogao označiti pola sezone bez pobjede za nogometaše Samira Toplaka.

“U završna četiri kola jednostavno moramo nekog pobijediti. Zbog kluba, nas igrača, svega. Pobjeda bi nam donijela samopouzdanje i nadam se da je možemo dohvatiti već u subotu.”

Optimizam u redove Intera donosi ovosezonski omjer protiv Lokomotive. Dvije pobjede i jedan remi pokazatelj su da se može igrati s idućim protivnikom.

“Istina, dobro prolazimo s Lokomotivom, ali svaka ta utakmica bila je otvorena. U subotu su, mislim, izgledi podjednaki, utakmica može otići na bilo koju stranu. Nadam se da će otići na našu. Igra se praktično na neutralnom terenu i mi ćemo tražiti svoju priliku.”

Ipak, ne treba zaboraviti da je Lokomotiva u prošlom kolu svladala vodeću Rijeku.

“To nam odgovara, za očekivati je da su oni u određenoj euforiji. S druge strane, mi smo ponizni. Dugo nismo pobijedili, imamo dosta problema s ozljedama. Ali nekako ćemo se ‘skrpiti’, a svaki igrač mora biti svjestan situacije u kojoj se nalazimo. U posljednja četiri kola imamo priliku okrenuti cijelu sliku ovog proljeća”, zaključio je Mazalović

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?