Polizzi uoči Cibalije: Sposobni smo osvojiti sva tri boda

inter.hr
Nogometaš zaprešićkog Intera Luka Polizzi najavio je da bez obzira na brojne ozljede u Vinkovcima mogu osvojiti sva tri boda.

Inter Zaprešić prve bodove u ovoj godini tražit će u Vinkovcima protiv Cibalije. U ovaj susret Zaprešićani ulaze s problemima oko ozljeda zbog kojih će vjerojatno izostati Ottochian, Kolar, Mamut i Mazalović, dok Samir Toplak zbog kartona ne može računati na najboljeg strijelca – Jakova Puljića.

“Nedostajat će nam važni igrači, ali prošla polusezona pokazala je koliko smo bolji od Cibalije. Stoga vjerujem da smo, uz dobru taktiku, u Vinkovcima sposobni osvojiti sva tri boda”, rekao je Luca Polizzi za službenu klupsku stranicu.

Belgijski nogometaš u redove Intera je stigao prije pola godine, ali otkriva kako se već snašao u novoj sredini.

“Nije bilo lako, nisam poznavao jezik, ljude. Ali išlo je sve bolje i nakon neka dva mjeseca sam se uklopio. Mnogo mi je značilo trenerovo povjerenje, kao i pomoć suigrača.”

Tijekom dosadašnjeg boravka u Zaprešiću upisao je 10 nastupa, od čega 7 u prvenstvu. Ipak, još uvijek čeka na svoj prvijenac u dresu Intera.

“Želim uzvratiti treneru i suigračima, upisati što više pogodaka i asistencija. Inter je trenutačno sedmi, ali vjerujem kako možemo i do petog mjesta“, zaključio je Polizzi.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?