Puljane prije Rijeke podigao team building: Spoje li se angažman i navijači, imamo se čemu nadati

NK Istra
Istra u 12. kolu dočekuje Rijeku.

Nakon što je zaustavila Dinamo pred Istrom je novi i jednako težak zadatak. Puljani dočekuju aktualne prvake iz Rijeke, a atmosferu koju je narušila klupsku situaciju malo je podigao team building.

Podružili smo se u lijepoj atmosferi i uz roštilj koji je organizirao trener, dok su piće počastili dečki koji su izgubili u subotu na međusobnoj utakmici. Atmosfera je u ekipi dobra i na treninzima stvarno nema problema s pristupom prema radu. Mislim da je to pokazatelj da ekipa ima karakter”, rekao je Tomislav Čuljak koji problemi takve vrste nisu strani jer ih je prolazio i u Cibaliji.

“Situacija u klubu sigurno nije laka, ali ekipa diše pozitivno. Jednostavno nema što, tu smo i moramo dati sve od sebe kako bismo prebrodili ovu tešku situaciju i skupili što više bodova do kraja polusezone. Profesionalci smo i moramo razmišljati pozitivno i nadati se boljem.”

Bod protiv Rijeke bio bi “kao kuća”.

“Utakmica s Dinamom nam je možda putokaz kako moramo igrati utakmice protiv jačih ekipa, u plitkoj i skupljenoj formaciji. Riječani su prvaci i uz Dinamo i Hajduk najjača ekipa u ligi. Mi kako bilo moramo dati sve od sebe i bacati se na glavu jer ako ne, nemamo se čemu nadati protiv Rijeke. Vjerujem da će biti puno ljudi na tribinama, a što se utakmice tiče vjerojatno će oni imati inicijativu. Spojimo li naš pravi angažman i pomoć s tribina mislim, da se imamo čemu nadati.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?