Čačić iz Kine: Nepoznanica smo, ali idemo po pobjede

Getty Images
Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u ponedjeljak u Kinu, gdje će od srijede igrati na China Cupu.

Hrvatski izbornik Ante Čačić održao je konferenciju za novinare nakon dolaska nakon dolaska u Kinu, te je najvio susret protiv Čilea u polufinalu China Cupa.

“Zadovoljstvo mi je što je Hrvatska pozvana na premijerno izdanje China Cupa premda se ne održava u sklopu FIFA-inog termina i teško je okupiti najbolje igrače. Međutim, učinili smo sve da okupimo momčad koja će dostojno prezentirati hrvatski nogomet. Reprezentacija je uglavnom složena od igrača iz Prve HNL te smo mi nepoznanica za Čile kao i oni za nas, ali naši će igrači napraviti sve za dobru utakmicu, na zadovoljstvo svih poklonika nogometa u Kini”, izjavio je 63-godišnji izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije.

“Sve su reprezentacije došle s ambicijom biti što je moguće bolji, i u tom nastojanju domoći se pobjede i trofeja. Tako smo i mi došli s istom ambicijom, sve protivnike poštujemo, iako možemo smatrati Čile favoritom zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Hrvatska ipak protiv svakoga želi biti svoja, tražiti pobjedu, dakle i prolaz do finala China Cupa”, zaključio je Čačić.

Konferenciji je prisustvovao i lijevi branič DinamaJossip Pivarić, koji je prokomentirao kratko vrijeme pripreme za susret.

“Dugačak je put, vremenska razlika je sedam sati, prošli smo i vremenske neprilike u Europi, no potrudit ćemo se kako bismo u ova dva dana doveli formu na optimalnu razinu. Nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti od puta i u dobrom stanju ući u susret s Čileom”, optimistično je zaključio 27-godišnji reprezentativac.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?