Čačić: Možemo biti zadovoljni prikazanim

Getty Images
Hrvatski izbornik Ante Čačić izrazio je zadovoljstvo viđenim u utakmici Kina kupa u kojem su njegovi izabranici poraženi od reprezentacije Čilea.

Odabrani igrači MAXtv Prve lige, točnije oni koji su odlučili otputovati u daleku Kinu poraženi su od reprezentacije Čilea nakon izvođenja jedanaesteraca. Unatoč činjenici da njegova momčad nije uspjela izboriti plasman u finale, izbornik Ante Čačić zadovoljan je viđenim te smatra kako je presudio faktor sreće.

“S obzirom na protivnika i važnost utakmice, možemo biti zadovoljni prikazanim. Zadovoljan sam načinom na koji je moja momčad igrala nakon praktično samo jednog zajedničkog treninga. Čile je imao standardniju postavu, duže se pripremao, te mu čestitamo na plasmanu u finale. Utakmica je mogla završiti i drugačije, imali smo svojih prilika, a naposljetku je presudio faktor sreće i činjenica da je Čile mirnije izvodio jedanaesterce”, rekao je nakon utakmice izbornik Ante Čačić prenosi HNS.

Pred Čačićevim izabranicima nalazi se susret protiv Kine u kojem će pokušati izbjeći posljednje mjesto na ovom prijateljskom turniru.

“Gledali smo tu utakmicu, bio sam ugodno iznenađen načinom na koji je Kina igrala prvih 60 minuta. Island je ipak iskusniji i u zadnjih je pola sata okrenuo utakmicu u svoju korist. Sada prvo moramo vidjeti kakve će posljedice ova utakmica ostaviti na naše igrače. Kina je imala dan odmora više, a njihove slabosti prenijeti ću igračima, no isto ću napraviti i s dobrim stvarima koje smo vidjeli kod Kineza”, zaključio je Čačić.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?