Dinamov Španjolac otkrio: Volio bih igrati za Hrvatsku, ali…

Offside Comunication
Jedan od ponajboljih Modrih igrača i dalje se dvoumi što bi na reprezentativnom planu, no ima svoje prioritete...

Dani Olmo zasigurno je igrač kojeg Hrvatska itekako želi u svojim redovima, no opet, šanse za to Vatrenima su zasada vrlo malene, otkrio je tako i sam Dinamov as.

Mladić se već istaknuo u Europi…

“Trener Bjelica ima veliko povjerenje u mene i to se vidi. Sada sam u konkurenciji za najboljeg mladog igrača Europe (Golden Boy), teško da to mogu osvojiti, no jako je lijepo kad vidiš da je netko prepoznao tvoj rad.”, rekao je u razgovoru za španjolski AS Dani Olmo.

As je Olma iskoristio za najavu večerašnjeg susreta Hrvatske i Španjolske te također nadodao da mladi Katalonac još nije odigrao niti jednu utakmicu za U-21 reprezentaciju Španjolske.

Poziva još nema niti s jedne strane, ali Olmo zna kojem se od njih nada…

“Čekam da me pozovu, uvijek se nadam. Igram na najvišoj razini u Hrvatskoj tri godine, ali još nisam dobio tu čast da stigne poziv. Moj san od djetinjstva je da igram za Španjolsku.”, priča Olmo dalje Asu.

Dani bi uskoro trebao i dobiti hrvatsko državljanstvo, a zasada ima tri nastupa za U16 i osam za U17 španjolsku reprezentaciju.

“Već smo predali papire, taj slučaj je u postupku. Ako me Španjolska u budućnosti neće htjeti, moći ću igrati za Hrvatsku. Velika je čast kad te u svojoj momčadi želi svjetski doprvak. Pa tko ne bi želio igrati u istoj momčadi s Rakitićem i Modrićem?!”

Za koga će večeras navijati?

“Ja sam Španjolac, no živim u Hrvatskoj i uživat ću u ovoj utakmici pa ću vjerojatno i slaviti tko god da zabije”, zaključio je Olmo.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?