Dogovor postignut: Američka turneja hrvatske reprezentacije ipak na HRT-u

HNS
Hrvatski nogometni savez i Hrvatska radiotelevizija ipak su došli do dogovora te ćemo moći uživati u prijateljskim utakmicama naših Vatrenih na televiziji.

Hrvatski nogometni savez (HNS) i Hrvatska radiotelevizija (HRT) postigli su dogovor o kupnji TV prava za izravne prijenose prijateljskih utakmica naših Vatrenih koje će se odigrati u SAD-u ovoga mjeseca.

Gledatelji HRT-a moći će uživati u dva sjajna susreta koje će Hrvatska u svom najjačem sastavu odigrati krajem ovog mjeseca u Americi – plod je to dogovora predsjednika HNS-a Davora Šukera s rukovodstvom HRT-a.

Nema više ulaznica za finale: Evo koliko ih je ostalo za dvoboje Vatrenih

Vatreni će 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju igrati protiv Perua, 11. reprezentacija svijeta, neporažene u posljednjih osam susreta kvalifikacija, a do svog prvog Svjetskog prvenstva nakon 26 godina Peruanci su stigli kroz dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda.

Četiri dana kasnije, Hrvatska će se na spektakularnom stadionu AT&T u Dallasu suprotstaviti Meksiku s kojim smo već igrali pet puta (tri pobjede i dva poraza). Meksikanci drže 17. poziciju na FIFA-inoj ljestvici, a plasmanom u Rusiju osigurali su Svjetsko prvenstvo sedmi puta zaredom – na prethodnih šest Meksikanci su svaki puta izborili drugi krug.

Službeno: Hrvatska u Osijeku dočekuje Senegal kao posljednju stepenicu prije SP-a

Utakmice protiv Meksika i Perua bit će izvrsna provjera hrvatskoj reprezentaciji uoči Rusije, kao što će biti sjajan uvod Hrvatskoj radioteleviziji za praćenje Svjetskog prvenstva, s kojeg će HRT prenositi sve utakmice.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?