Ledena fronta odgodila polazak Hrvatske prema Nanningu

Mario Ćužić
Snijeg je paralizirao promet u Istanbulu i poremetio odlazak reprezentacije u Kinu.

Na isti dan okupljanja pomlađene hrvatske nogometne reprezentacije, u subotu 7. siječnja, planiran je bio i odlazak prema Kini u večernjim satima, no hladna fronta koja je zahvatila Europu odgodila je putovanje Vatrenih.

U Istanbulu, odakle je planiran put prema Nanningu, snijeg je zakomplicirao sav promet, pa će se hrvatska delegacija morati strpjeti najranije do nedjelje kako bi krenula na China Cup na kojemu otvara 11. siječnja protiv Čilea.

“Ciljevi su uvijek isti; da momčad pruži svoj maksimum i dostojno prezentira nacionalni dres. Moramo uzeti u obzir da se okupljamo nakon blagdana i odmora, no radilo se i pojedinci će imati priliku dati kvalitetan odgovor o sebi. Termin nije najzgodniji, ali vjerujem da ćemo zemlji koja mnogo ulaže u nogomet prikazati svoje vrline. Pozvani će igrači, siguran, biti na potrebnoj razini”, komentirao je izbornik Ante Čačić, prenosi HNS, koji je “haenelizirao” reprezentaciju.

“Poveo sam igrače koji će biti motivirani, uz kriterij da klubovi budu ravnomjerno opterećeni odlascima svojih igrača na početku priprema. Hvala klubovima koji su imali razumijevanja izvan FIFA-ina termina i mislim da je dobro da idemo, da se čuje za Hrvatsku.”

O Čileu.

“Čile također dolazi s manje poznatom selekcijom, no u prednosti je zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Svakog protivnika treba poštovati, a Čile je dobro poznat u nogometnom svijetu”.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?