Livaković: Mislim da se nismo osramotili

HNS
Dominik Livaković smatra kako se Hrvatska ipak nije osramotila te da bi trebala biti kvalitetnija od Kine u borbi za treću poziciju.

U redovima Hrvatske posebno se istaknuo vratar Dominik Livaković u koji je u nekoliko navrata spašavao svoje suigrače od većeg rezultatskog zaostatka protiv kombinirane reprezentacije Čilea.

“Najteže mi je bilo Vargasu braniti situacije jedan-na-jedan, ali drago mi je da sam dao doprinos momčadi nakon teškog puta i utakmice u koju smo ušli s teškim nogama. Mislim da se nismo osramotili i da ova momčad ima kvalitetu. Odigrali smo sasvim solidno, po principu svi za jedan, jedan za sve”, rekao je Livaković za službenu stranicu HNS-a.

Uspijevao je Livaković spasiti Hrvatsku tijekom regularnog dijela utakmice, no kada su na red došli jedanaesterci nije imao rješenja za Čileance.

“Žao mi je što smo izgubili na jedanaesterce i valjda ih više neće biti, osim možda u nekom finalu Svjetskog prvenstva. Obećavam da ću ih tada obraniti. Bit će bolje drugi put.”

Iskoristio je mladi vratar priliku da najavi utakmicu protiv Kine u kojoj se nada kako bi Hrvatska trebala ostati neporažena.

“Mislim da bismo morali pobijediti u toj utakmici, vjerujem da smo kvalitetniji od Kine te da ćemo kući otići dobre volje”, zaključio je Livaković.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?