Rijeka predstavila nova pojačanja: Evo od koga će Kek stvarati nove zvijezde

Foto: nk-rijeka.hr
Stjepan Lončar (21) i Mario Pavelić (24) predstavljeni su u srijedu kao nova pojačanja HNK Rijeka.

Lončar i Pavelić priključili su se riječkom prvoligašu početkom priprema i već su odradili nekoliko treninga na stadionu Rujevica.

Stigao i raspored za otvaranje HNL-a: Hajduk gostuje u Gradskom vrtu, Dinamo na Rudeš

Mladi dvojac istaknuo je da je dolazak u Rijeku – pun pogodak.

“Čast i zadovoljstvo mi je što sam potpisao za Rijeku. Od malih nogu pratim HNL i Rijeku, presretan sam što sam novi igrač Rijeke. Klub ima odlične igrače i trenera, mogu samo napredovati i zato sam izabrao Rijeku. Uvjeti su odlični, Rijeka ima odlične navijače, na meni je da se dokažem”, rekao je Lončar koji dolazi iz redova bh. prvoligaša Širokog Brijega.

Pavelić, pak, nosio je dres bečkog Rapida.

“Očekujem da se borimo za prvenstvo i Kup, imamo odličnu momčad i da naravno igramo dugo u Europi. Gledao sam Rijeku protiv Salzburga. Bio je to dobar primjer moći Rijeke jer ne sjećam se kada sam s Rapidom pobijedio Salzburg. Kada sam vidio kako je Rijeka odigrala, uz utakmice u ligi, jako mi se svidjela”, kazao je ovaj 24-godišnji Austrijanac.

Zadovoljstvo transferima izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

“Zadovoljni smo što smo doveli Stjepana i Marija. Stjepana smo pratili dugo vremena i mogu reći da smo ga oteli mnogim klubovima koji su ga htjeli. Radi se o reprezentativcu Bosne i Hercegovine. U budućnosti u njemu vidimo jedno dobro rješenje za vezni red. Pred njime je period dokazivanja kroz utakmice i pripreme”, kazao je istaknuvši ujedno i kvalitete bivšeg igrača Rapida:

Bologna želi Hebera, ali nudi premalo

“Mario je iskusno nogometno ime sa 150 utakmica za bečki Rapid. Velika je stvar što Mario priča hrvatski, drago mi je što smo ga uspjeli dovesti. Iskoristili smo situaciju jer mu je isticao ugovor, a pred njim je sada period adaptacije. Kao predstavnik kluba želim im dobrodošlicu i da dokažu da smo donijeli dobre odluke kada smo ih odlučili angažirati”, ustvrdio je Mance.

Podsjetimo, s Rijekom je prije nekoliko dana potpisao i reprezentativac Makedonije Darko Velkovski.

Riječka uprava obavila je svoje, a sada je na potezu Matjaž Kek, koji od predstavljenog dvojca za zadatak ima pretvoriti ih u zvijezde koje onda klub za koju godinu može prodati ne bi li osigurao svoju financijsku stabilnost.

Kako je bilo na predstavljanju Lončara i Pavelića, pogledajte u videu ispod.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?