Službeno: Mavrias predstavljen na Rujevici

HNK Rijeka
Grk je potpisao na jednu godinu plus opciju s tri sljedeće.

Kako je tijekom srijede bilo i najavljeno, u četvrtak je i ostvareno. Charalampos Mavrias postao je novi Rijekin igrač, potvrdio je hrvatski prvak na službenoj stranici.

Grčki reprezentativac koji je upisao pet nastupa za seniorsku vrstu potpisao je jednogodišnji ugovor s opcijom produženja za još tri godine.

“Jako sam sretan što sam postao član Rijeke. Klub ima bogatu povijest i posljednjih pet godina osvojio je puno trofeja. Drago mi je što ću dobiti priliku nositi dres Rijeke”, uvodno je rekao novi Rijekin igrač koji je gledao utakmicu Rijeke i Olympiakosa.

“Atmosfera je bila odlična, navijači su sjajni. Stadion je bio pun i mislim da momčad nije imala sreće što nije ušla u skupine Lige prvaka jer imala je priliku. Vjerujem da se svi radujemo Europskoj ligi, to je također pravi izazov.”

23-godišnji desni branič karijeru je započeo u Panathinnaikosu, a bio je u Karsluheru iz kojega je i stigao na Rujevicu te u Sunderlandu i Dusseldorfu. 

“Za mene su to bila sjajna iskustva. Napustio sam Grčku mlad sa samo 19 godina. Kada sam otišao u Englesku, bilo je to odlično iskustvo jer igrao sam mnoge teške utakmice. U Engleskoj je jako profesionalan pristup i to mi je pomoglo da napredujem. Njemačka je također jako teška liga, svaka utakmica je bila jako kvalitetna. Sva ta iskustva napravila su me boljim igračem. Sada sam u Rijeci i na meni je da se dokažem treneru i zaslužim svoje mjesto u momčadi”, dodao je Grk koji bi trebao biti toliko iščekivana zamjena za Stefana Ristovskog.

“Prvo se moram dokazati na treningu. Spreman sam naporno raditi, dat ću sve od sebe da pokažem treneru i suigračima da sam spreman pomoći kamo god me trener stavi,  najbolje se osjećam na bočnim pozicijama na desnoj strani terena.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?