Slaven se želi s Maksimira vratiti s osmijehom: Bit ćemo najteži protivnik Dinamu dosad

NK Slaven Belupo
Koprivničani ne dolaze na Maksimir s bijelom zastavom.

Nakon dva remija u prva dva kola nove sezone Slaven Belupo bit će na prvom velikom iskušenju. Koprivničani će u petak gostovati kod aktualnog prvaka Dinama na Maksimiru (20 sati).

“Veselim se velikoj utakmici i izazovu koji je pred nama. Da bismo bili onakvi kakvi trebamo biti, moramo imati natjecateljski duh, moramo se natjecati, moramo biti svjesni naših mana i vrlina i moramo se ponašati taktički disciplinirano kako bismo maksimalno zakomplicirali život momčadi protiv koje igramo. U ove dvije utakmice upravo nam je te taktičke discipline nedostajalo pa smo nakon individualnih grešaka, koje su sastavni dio igre, bili kažnjavani. Taktička disciplina i natjecateljski duh, uz kvalitetu koju posjeduju igrači, ključ su uspjeha”, najavio je trener Tomislav Ivković kojemu će nedostajati ozlijeđeni Delić i Doležal, a vraćaju se Musa i Vidović.

“Naša momčad fizički jako dobro izgleda, a ovaj tjedan smo se dodatno osvježili. Iza nas su dvije zahtjevne utakmice jer smo igrali u terminima koji su bili sve samo ne idealni. Musa i Vidović su u konkurenciji za utakmicu, a vidjet ćemo hoće li se vratiti u prvi sastav već protiv Dinama. Utakmica je u osam sati tako da mislim da će biti prava poslastica i da ćemo mi biti onakvi kakvi trebamo biti. Mi smo dobri, a bit ćemo još i bolji i vjerujem da će ovo biti Dinamu najteža utakmica dosad.”

I vratar Antun Marković dijeli slično razmišljanje.

“Moramo se pridržavati zahtjeva koje je trener stavio pred nas. Dat ćemo sve od sebe, a želja nam je stići do pozitivnog rezultata u Zagrebu. Svi znamo kvalitetu Dinama, opasnosti prijete sa svih strana, imaju strašne pojedince, a na nama je da ih zaustavimo i da se uz dobru pripremu, htijenje i volju s osmijehom vratimo u Koprivnicu nakon utakmice.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?