Split doveo novog trenera vratara: Na Parku mladeži bivši reprezentativac

index.hr
S početnom nove 2017. godine, stručni stožer RNK Split bogatiji je za jednog člana više. Na Park mladeži dolazi nekadašnji vratar Hajduka i hrvatske reprezentacije.

Hrvoje Sunara u 2017. godini priključio se hrvatskom prvoligašu Splitu kao novi trener vratara, prenosi dalmacijanews.hr. Nekadašnji talentirani čuvar mreže te mladi reprezentativac, danas je 37-godišnjak pred kojim je obećavajuća karijera u ulozi trenera.

Sunara je rukavice o klin objesio prije tri godine i odmah se bacio u trenerske vode. Već dvije godine član je stručnog stožera U-21 reprezentacije Hrvatske pod vodstvom Nenada Gračana što dokazuje njegovu kvalitetu.

Karijeru je započeo u Hajduku gdje je dres splitskih Bilih nosio preko 60 puta, dok je uz to branio i u izraelskom Hapoelu Be’er Shevi, Pomorcu, Karlovcu te naposlijetku i u Splitu – gdje se i umirovio.

Odlaskom Tihomira Bulata prije nekoliko dana, čelnici Splita izabrali su Sunaru za njegova nasljednika, a pod njegovom palicom radit će dva perspektivna vratara – kapetan Tomislav Duka, te mladi Luka Kukić.

“Ovo vidim kao normalnu stepenicu u mojoj karijeri, zahvaljujem se klubu na povjerenju i nadam se da ću ga vrlo brzo opravdati. U Split sam ciljano došao zbog ovoga, u početku sam prepoznao projekt, stigao sam kao treći vratar kako bi se Duki mogla otvoriti opcija posudbe, a ubrzo nakon toga sam krenuo u trenerske vode. To je bio plan od početka. U međuvremenu sam dobio UEFA B licencu, radio sam s mlađim kategorijama u klubu, te s U-21 reperezentacijom. Cilj mi je ubrzo završiti UEFA A licencu za vratare nakon što se otvori novi krug upisa, te odraditi što bolji posao s prvom momčadi”, rekao je Sunara odmah po dolasku u svoj bivši klub.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?