Štimac oštro odgovrio Rilovu i udruzi “Naš Hajduk”

Getty Images/Igor Štimac
Nije se dugo trebao čekati odgovor Igora Štimca.

Igor Štimac brzo je reagirao na izjave tajnika udruge “Naš Hajduk” Ivana Rilova, koji je kazao kako je Štimac “osvjedočeni neprijatelj kluba”.

“To govori grobar Hajduka koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Najveći sportski domet njegove ekipe je sedam kilograma pečenog! Ja skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba. Žalosno je što bucko zamišlja da je projekt “Njihov Hajduk” ustvari moj voljeni Hajduk.

Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike, kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali!”.

Štimac je nedavno također napao “Naš Hajduk” optuživši udrugu da troše novac na svoju improvizaciju te da su oni krivci za ovakvo stanje u klubu. “Naš Hajduk” je najavio da će ga tužiti zbog klevete.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?