“Kutija šibica” pripala poliklinici iz Cvjetnog nakon lutrije sedmeraca

Foto: Vedran Tolić
Završeno je 47. izdanje malonogometnog turnira "Kutija šibica", a prvo mjesto osvojila je zagrebačka momčad Cvjetno Poliklinika Milojević.

Škvadra iz zagrebačkog naselja Cvjetno svladala je u finalu splitsku ekipu Biberon Amarenu s 2:1, odnosno tek nakon serije sedmeraca. Bila je Zagrepčanima ovo treća utakmica na turniru koju su dobili tek nakon udaraca sa sedam metara.

Nakon regularnog dijela ostalo je 0:0, pa je pobjednika odlučivala lutrija sedmeraca. Penava i Grbeša donijeli su Cvjetnom titulu prvaka, dok je za Amarenu zabio samo Šamija, odnosno presudili su im promašaji Ćorluke i Novaka koji se prilikom izvođenja posljednjeg sedmerca poskliznuo i u maniri Johna Terrya prepustio titulu protivniku.

Cvjetno Poliklinika Milojević u jučerašnjem polufinalu izborila je drugi uzastopni nastup u finalnoj utakmici turnira pobijedivši Big Bang Team s 4:3 nakon izvođenja sedmeraca.

Biberon Amarena Split do finala je došla 3:1 pobjedom protiv Pizzerije Stari Zagreb-BL-FS koja je u utakmici za treće mjesto slavila protiv Big Bang Teama  s 4:2.

U finalu 11. izdanja veteranskog turnira pobjedu je odnijela momčad Matan Nekretnina Senjak koja je s 2:0 bila bolja od Sofre.

Treće mjesto veteranskog turnira pripalo je momčadi IPA Zagreba koja je s 3:1 bila bolja od Stomatološkog Centra Flegar.

U finalu ženskog turnira uvjerljivo je slavila momčad Alumnus SC Flegar nadigravši MCPlus-DC-GF Sv. Nedelju s visokih 5:0. Treći je bio ŽNK Agram.

Tagovi:
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?