Kaos u Primeri: Predsjednik saveza napao šefa La Lige

GettyImages
Utakmica između Girone i Barcelone izazvala puno "bure" u španjolskom nogometu.

Prije par dana vodstvo španjolske La Lige potvrdilo je da će se prvenstvena utakmica između Girone i Barcelone igrati u Miamiju i tako postavilo presedan gdje će se prvenstvena utakmica jedne od pet velikih europskih liga prvi put igrati van granica te zemlje. Ipak, nije dugo trebalo čekati na odgovor iz Španjolskog nogometnog saveza.

Luis Rubiales, predsjednik RFEF-a (Španjolski nogometni savez), obrušio se na Javiera Tebasa, predsjednika La Lige, u intervjuu za britanski Guardian.

“Javier Tebas razgovarao je sa svima osim s ljudima s kojima je morao razgovarati. Pokazao je potpuni manjak poštovanja, ponašao se neshvatljivo i nevjerno. On očekuje puno od drugih ali njegovo ponašanje je nedolično. Nismo niti razgovarali o čitavoj situaciji”, rekao je Rubiales.

“Premještanje natjecanja negdje drugdje predstavlja invaziju na tu državu. On je u potpunosti ignorirao igrače, čak i klubove, potpisao je ugovor sa privatnom državnom na deset ili petnaest godina. Njegovo ponašanje je grozno”, dodao je predsjednik RFEF-a.

Prvi čovjek španjolskog nogometnog saveza smatra kako Tebas nije imao pravo potpisati taj ugovor.

Tebas tako postupa sa svima. Da budem direktan – on je bezobrazan. Potpisao je dogovor koji nije na njemu da potpiše. Ono što je on potpisao je bezvrijedno. Ne znači ništa bez naše autorizacije, vidjet ćemo što će biti s tom utakmicom”, zaključio je Rubiales.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?