Messi na pragu povijesnog ugovora, a cifre su nevjerojatne

Getty Images
Lionel Messi još uvijek nije potpisao novi ugovor s Barcelonom. Iako su mnoge tenzije proizašle tijekom posljednjih tjedana, javnost ipak vjeruje kako je ovo samo pitanje vremena.

Argentinac Lionel Messi diskutabilno je najbolji igrač modernog nogometa, a po nekima možda i najbolji igrač ikada, popularno zvan GOAT – Greatest of All Time.

Trenutno igra za Barcelonu, gdje je i započeo svoju karijeru, probio se kroz akademiju te postao igrač koji je danas, većina ljudi misli kako je to klub u kojem će igrati do kraja svojeg profesionalnog natjecanja.

No, bilo kako bilo, Messi još nije stavio svoj potpis na produženje ugovora s klubom. Predsjednik kluba, Bartomeu, uvjerava navijače kako nema mjesta panici te kako će Lionel to ubrzo obaviti jer je njegov otac već potpisao.

Procurile su neki detalji tog famoznog, mega-ugovora koji će uskoro biti predstavljen Argentincu na potpis.

Ugovor bi bio na dodatne četiri godine, odnosno 2021., a Messi bi tjedno zarađivao oko 600 000 eura. To zapravo nije sve što bi Leo dobio tim potpisom.

Uzevši u obzir da Argentinac već ima 30 godina te da je praktički cijeli život s njima, klub mu je odlučio dati i bonus za lojalnost i to u iznosu od 90 milijuna eura.

Ovakav ugovor ruši sve financijske rekorde u svijetu nogometa, no klub vjeruje kako je Messi već dosada isplatio sav novac koji oni ulažu njega. Vrijeme će pokazati želi li igrač nastaviti igrati za Katalonce. Ako ne, Pep Guardiola spremno čeka taj trenutak.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?