Pomirili se Neymar i predsjednik Barcelone

Getty images
Mediji pišu kako je povratak na Blaugranu moguć jednog dana za Brazilca.

Brazilska nogometna superzvijezda, danas igrač pariškog PSG-a, Neymar, u Barceloni je proveo četiri godine te pritom s klubom osvojio sve što se osvojiti moglo.

Prošle sezone je za rekordnih 222 milijuna eura prešao u redove pariške super-momčadi, gdje je već u prvoj sezoni predvodio momčad, zajedno s Cavanijem i Mbappeom, do naslova prvaka Francuske, što je već godinama rezervirano za Parižane, ali se očekuje veći europski iskorak.

S Barcelonom se igrač rastao u ne baš najboljim okolnostima – tražio je preveliku godišnju plaću, a imao je i spremljenu tužbu. Međutim, čini se kako su se stvari primirile. Brazilac nerijetko navrati u katalonsku prijestolnicu pozdraviti Messija i društva, a na jednom nedavnom posjetu popričao je s predsjednikom kluba, Josepom Mariom Bertomeuom, s kojim je zakopao ratne sjekire nastale nakon transfera u Pariz.

Španjolski mediji još pišu kako je Brazilac istakao želju da se jednog dana vrati u redove giganta, čiji kadrovi i navijači zasigurno nemaju ništa protiv.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?