Sampaoli o Argentini: Ne smijem propustiti ovu priliku

Getty Images
Sevillin trener Jorge Sampaoli dobio je novi poziv Argentinskog nogometnog saveza da svoju reprezentaciju povede kao izbornik.

Argentinski nogometni savez (AFA) i ove godine poslao je ponudu Sevilli, a s ciljem da Jorge Sampaoli, trenutni trener Andalužana, preuzme svoju reprezentaciju, prenosi ESPN.

“Moja zemlja me želi za izbornika, a to je moj san otkako sam bio dječak. Prošloga ljeta nisam mogao otići jer sam se obvezao Sevilli i gradio sam momčad s bivšim sportskim direktorom Monchijem.”

Nadalje, Sampaoli je objasnio da mu je ova odluka iznimno važna.

“Ovoga puta, stvari su drugačije. Prilika da vodim reprezentaciju ponovno je stigla, a ja, kao Argentinac, to jednostavno nisam mogao odbiti. Makar to značilo da više neću moći voditi europske klubove, ovo smatram ispravnom odlukom.”

Za kraj, naglasio je da ne napušta Sevillu ni zbog čega drugoga, nego zbog sna da postane izbornik reprezentacije.

“Ne napuštam Sevillu zbog nekog drugog kluba, već zbog svoje reprezentacije. Danas još nisam izbornik, a Sevilla i Argentinski nogometni savez moraju riješiti neke stvari. Ne želim sukobe sa Sevillom kojoj sam zahvalan na svemu.”

Podsjetimo, Sampaoli je prošloga ljeta stigao na Ramon Sanchez-Pizjuan nakon što je završio mandat na klupi Čilea, a sada će AFA za njega morati platiti milijun i pol eura odštete.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?