Okupila se reprezentacija, Vida stigao s natečenom nogom

HNS / Twitter
Prvi trening reprezentativaca na Maksimiru na rasporedu je od 18 sati, a na njemu neće sudjelovati Domagoj Vida koji je u Zagreb stigao s lakšom ozljedom.

Hrvatsku nogometu reprezentaciju očekuje nastup protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP-2018 u Rusiji. Izbornik Ante Čačić zbog ozljeda neće moći računati na Vedrana Čorluku i Šimu Vrsaljka, a pod velikim je upitnikom nastup Domagoja Vide nakon što se branič kijevskog Dinama u Zagrebu pojavio s natečenom nogom. Stanje je zabrinjavajuće pa Vida danas neće trenirati.

Imat će izbornik Ante Čačić mnogo problema sa sastavljanjem zadnje linije. Vida je danas odradio magnetsku rezonancu, a zadnja bi linija trebala sačinjavati nekadašnji Rijekin stoperski par MitrovićLešković te bekove u licima Jedvaja desno i Pivarića lijevo. Upitno je hoće li nakon problema s Vidom Čačić pozivati nove ljude, jer se rotacija u zadnjoj liniji iz dana u dan osipa sve više.

Vida se inače ozlijedio na zadnjoj utakmici ukrajinskog nacionalnog prvenstva u kojem je kijevski Dinamo igrao protiv Chernomoretsa iz Odese. Nije se znalo da je stvar tako ozbiljne prirode…

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?