Allegri: Pjaca će nam biti pojačanje, sutra će sigurno igrati

Getty Images
Trener Juventusa Allegri iskoristio je priliku tijekom najava utakmice protiv Atalante kako bi pohvalio Marka Pjacu te potvrdio njegov nastup u tom susretu.

Pred momčadi Juventusa sutra se nalazi utakmica osmine finala talijanskog kupa gdje će snage odmjeriti protiv Atalante. Svoju priliku konačno bi trebao dočekati Marko Pjaca najavio je trener Juventusa Massimiliano Allegri. Iza hrvatskog nogometaša nalazi se duga pauza zbog ozljede.

“Protiv Atalante ćemo igrati u najjačoj postavi koju imamo, neće biti velikih promjena. Dybala mora igrati, Pjaca će isto odraditi jedan dio utakmice sutra. Rincon bi mogao krenuti od prve minute. Sturaro ima gripu, on je dvojben za sutra”, najavio je trener Juventusa moguće promjene unutar sastava svoje momčadi prenosi Goal.

Osim najava kako će se Pjaca sutra naći na terenu, Allegri je iskoristio priliku za dodatnu pohvalu Pjace te njegov povratak označio sjajnim pojačanjem za Juventus.

“Pjaca je snažan igrač, stigao je nakon odličnog Eura. Ozljeda je bila loša, ali mu je dala priliku da se odmori. Pjaca će nam biti sjajno pojačanje za siječanj. Ima nevjerojatan potencijal, lijepo ga je vidjeti da igra, a sutra će sigurno igrati. Neće imati 90 minuta, ali će jedan dio sigurno odigrati” zaključio je Massimiliano Allegri.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?