Službeno: Gagliardini se pridružio Interu

inter.it
Talijanski veznjak Roberto Gagliardini napustio redove Atalante i pridružio se drugom talijanskom prvoligašu, milanskom Interu.

Na svojim službenim stranicama, talijanski Inter objavio je da je novi igrač kluba postao Roberto Gagliardini.

Mladi talijanski veznjak stigao je na posudbu do 30. lipnja 2018. godine, s obvezom da milanski klub otkupi njegov ugovor poslije isteka posudbe.

“Sretan sam što sam postao igrač Intera – ovo je ostvarenje mojih snova. Ne mogu dočekati treninge pod Stefanom Piolijem, upoznati svoje nove suigrače i, naravno, nositi ovaj dres na San Siru, ispred Interovih navijača. Želim napraviti sve da pomognem ovom klubu, baš kako on to i zaslužuje.”, na predstavljanju je rekao Gagliardini.

Gagliardini je svoj profesionalni debi imao za Atalantu u talijanskom kupu u sezoni 2013./2014., a prije toga bio je na posudbama u CeseniSpeziji te Vicenzi za koje je ukupno upisao 51 nastup te postigao 3 pogotka.

Dosad je odigrao 14 susreta u Serie A za Atalantu, a upisao je i 2 nastupa za mladu talijansku reprezentaciju, također, dvaput je pozvan i u seniorsku reprezentaciju pod vodstvom Giampiera Venture.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?