Interova legenda predstavila veliko pojačanje: On je kombinacija Higuaina i Icardija

Getty Images
Svoje dojmove iznio je i legendarni Interov veznjak Esteban Cambiasso, koji nije krio svoje oduševljenje omalenim strijelcem.

Kao ozeblo sunce čekaju navijači Intera napadača koji bi konačno unio živost u igru i podijelio dijo tereta s leđa Maura Icardija, a kako je izbor pao na Lautara Martineza, vlada sve veće nestrpljenje.

Supertalentirani Argentinac potvrdio da na ljeto ide u Inter

Pohvale na račun ovog mladog argentinskog golgetera ne prestaju se sipati, ali poučeni iskustvom s Gabrielom Barbosom Gabigolom, momkom za kojeg je prije dvije sezone utrošeno 30.000.000 eura i zauzvrat nije izvučeno apsolutno ništa, na Interovoj tribini vlada i određena doza rezerviranosti.

Agent potvrdio: Inter završio svoj prvi transfer za iduću sezonu

Inter će za Argentinca na Racingov račun uplatiti oko 22.000.000 eura, a iako su mnogima njegove kvalitete nepoznanica, poznavatelji nogometnih prilika u Argentini tvrde da se radi o pravom biseru pred kojim je lijepa budućnost.

Svoje dojmove iznio je i legendarni Interov veznjak Esteban Cambiasso, koji nije krio svoje oduševljenje omalenim strijelcem.

“Lautaro Martinez je pola Higuain – pola Icardi. Može li Lautaro igrati uz Icardija? Naravno, dobri igrači uvijek mogu igrati jedan pokraj drugog. Što se kvalitete tiče, Lautaro je sličniji Higuainu, iako je Pipita jači u igri van kaznenog prostora”, tvrdi Cambiasso.

Pričao je Interov nekadašnji kapetan i o situaciji s Maurom Icardijem, zašto ne igra u Argentini i roli u redovima Nerrazzura.

“Icardi? U Argentini se stalno vrte priče i debate o napadačkoj kvaliteti koju posjeduje izbornik Jorge Sampaoli. Vjerujem da će na Mundijal otići Higuain, Aguero i Lautaro, što bi bilo odlično. Što se Icardija tiče, vjerujem da ima mnogo u tome kakva je Interova taktika, zajedno sa stilom igre. Vjerujem da ga Interovi igrači ne podržavaju dovoljno.”

Podsjetimo, Lautaro Martinez je viđen i kao rezervna opcija za Maura Icardija, ali i kao potencijalni izravan nasljednik u slučaju da Interov kapetan ovoga ljeta napusti Meazzu.

Za Icardija se interesiraju Real Madrid, Chelsea, PSG i Bayern.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?