Nisu još gotovi s njima: Juventus se vraća u Real po još jednu zvijezdu

Getty Images
Nakon Cristiana Ronalda, Juventus bi još jednog igrača madridskog Reala...

Juventus je izgleda krenuo politikom “ako želiš biti najbolji, moraš i kupiti one najbolje”. Pomalo drastičan pothvat torinskog velikana, no ne i iznenađujuć.

Njihova opsesija podizanjem pehara Lige prvaka i dalje ja aktualna pošto su nakon pet poraza u isto toliko finala odlučili reći – dosta!

Ponajbolji igrač svijeta i najbolji strijelac tog natjecanja Cristiano Ronaldo već je preselio u Juventus, a njegovim stopama sada bi mogao krenuit i najbolji lijevi bek na planeti – Marcelo.

>> Real bi, osim Modrića, mogao ostati bez još jedne zvijezde

Ovo zapravo i nije prvi puta da se ova vijest probila u javnost – Juventus je i ranije ciljao prema ovom brazilskom veteranu, a sve je krenulo čim je Portugalac sletio na Čizmu. Ipak, dovršiti dva tako velika posla u jednom ljetu bilo je financijski nemoguće čak i za Staru Damu. Plan je, zato, odgoditi to za sljedeću sezonu.

Prednost toga je i činjenica da će Marcelo sljedeće godine biti i nešto jeftiniji s 31 godinom na leđima, a Florentino Perez možda i malo popustiljivi po pitanju tog transfera.

>> Ronaldo želi dovesti najboljeg prijatelja u Juventus

Marcelo je ugovorom vezan za klub sve do 2022. godine, no talijanski mediji smatraju da će oko 50 milijuna eura biti dovoljno za njegove usluge. Naravno, njegova plaća od 11 milijuna eura godišnje također bi trebala nešto skočiti u Torinu, no Juventus još uvijek nije siguran hoće li to biti slučaj.

Pa ipak, Brazilac bi pristao i na nešto manja primanja samo da ponovno zaigra sa svojim velikim prijateljem i pokuša osvojiti trofej s novim klubom.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?