Mandžukić: Još ne vjerujemo što smo postigli, ali ovo rade samo velike momčadi

Getty Images
Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva!

Izabranici Zlatka Dalića u još jednoj dramatičnoj utakmici uspjeli su izaći kao pobjednici. U napetom polufinalnom dvoboju uspjeli su slomiti Engleze i za titulu svjetskog prvaka u nedjelju će u 17 sati igrati u Moskvi protiv Francuske.

Vatrena povijest u Moskvi: Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva!

Gordi Albion šokirao je Vatrene, poveo u četvrtoj minuti golom Kierana Trippiera, da bi Ivan Perišić izjednačio u 68. minuti, a Mario Mandžukić u 109. majstorskim zgoditkom zabio za povijesnu pobjedu.

“Nevjeroatno. Mi nismo ni svjesni. Ne, ne… Ne znam, ovo je čudo. Ne, nije čudo jer ovo mogu samo velike momčadi. Biti ovako hrabri i vratiti se protiv jedne Engleske, odigrati ovavak turnir sa srcem. Evo vidite, gori sve!”, govorio je emotivni Mandžo nakon utakmice.

Odigrao je Mandžo još jednu veliku utakmicu u nizu velikih utakmica koje je kroz karijeru odigravao. Zabijao je u najvećim trenucima, u finalima Lige prvaka, a sada je odveo i Hrvatsku u finale i to – Svjetskog nogometnog prvenstva.

“Što da radim, volim ovakve utakmice pa možda malo iskočim. Uživamo! Bili smo kao lavovi, uživamo na terenu i tako će biti i u finalu”, dodao je junak pobjede nad Engleskom.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?