Southgate dostojanstveno: Čestitke Hrvatskoj, imate veliku individualnu kvalitetu

Getty images
Engleski izbornik dostojanstveno je prihvatio poraz.

U engleskom taboru svakako ne vlada preveliko oduševljenje nakon poraza od Hrvatske u polufinalu Mundijala u Rusiji. Međutim, izbornik Gareth Southgate dostojanstveno i gospodski čestita.

˝Znali smo da na turnir dolazimo s najneiskusnijom reprezentacijom, a samo ako nastavimo ovako igrati na budućim velikim natjecanjima možemo do velikih stvari. Luka Modrić i Ivan Rakitić su u karijeri odigrali puno više ovako velikih utakmica. Strašno sam ponosan na svoje igrače, vidjeli ste i reakciju naših navijača, oni osjećaju isto. Ali, teško je sada nešto reći kako bi se oni osjećali bolje˝ – rekao je engleski izbornik.

Čestitao je, ali i izrazio nadu u svoju momčad u budućnosti.

˝U teškoj smo situaciji, kao momčad smo napravili nevjerojatan napredak, došli do razine na kojoj nas nitko prije turnira nije očekivao. Ali, doista smo vjerovali da možemo još korak dalje. Čestitam i Hrvatskoj, iza njih su tri teške i naporne utakmice, oni doista imaju sjajnu individualnu kvalitetu˝.

Englezime sada preostaje utakmica za treće mjesto protiv reprezentacije Belgije s kojom su se susreli u igri po skupinama i koju sad imaju priliku poraziti.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?