Vrsaljko: Englezi su nas podcijenili, a sada neka se idu sunčati

Getty Images
"Najgore je u sportu kada nekoga podcijeniš, to su oni učinili. Najlakše je pričati van terenu, izađi na teren i pričaj. Mi smo pričali, a oni se sad mogu ići sunčati", Vrsaljkova je poruka poraženima.

Igrat će, neće, hoće, neće. I ne samo da je Šime Vrsaljko zaigrao, već je odigrao 120 minuta kao da nema sutra.

“Opet nije moglo bez šokova, primili smo rani gol, ali bili smo bolji. Kontrolirali smo utakmicu i bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zabit. Nije bilo lako otvoriti ih i kasnije pobijediti, a bili smo fizički spremniji”, rekao je Vrsaljko i poslao poruku Englezima.

“Najgore je u sportu kada nekoga podcijeniš, to su oni učinili. Najlakše je pričati van terenu, izađi na teren i pričaj. Mi smo pričali, a oni se sad mogu ići sunčati.”

Hrvatska je u drugom dijelu bila daleko bolja.

“Oni su pali dobar dio drugog dijela. Stvorili su neke prilike, ali ne možeš očekivat baš da ništa ne naprave. Probali su igrati, više ne preskaču igru. No mi smo došli na svoje, igrali svoju igru i riješili sve. Sad nećemo stati”, dodao je Vrsaljko.

“Imamo karakter, živimo jedan za drugog. Bilo je bitno dati sve od sebe pa da si nemamo što zamjeriti. Htjeli smo, imali pravi pristup, osjetili podršku iz domovine i pokazali zube.”

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?