stafete-pripale-rusima-jos-jedno-zlato-za-hosszu
201

Štafete pripale Rusima, još jedno zlato za Hosszu

Getty Images
Štafete u muškoj konkurenciji pripale su ruskoj reprezentaciji.

Četvrtog dana Svjetsko plivačkog prvenstva podijeljeno je novih osam kompleta medalja. Održala su se dva finala štafeta, te po tri finala u muškoj, odnosno ženskoj konkurenciji.

Isplivane su dvije štafete u muškoj konkurenciji, a poredak na postolju je bio identičan. Pobjede u 4x50m i 4x200m slobodnim stilom pripale su ruskoj reprezentaciji, dok su Amerikanci oba puta završili na drugom mjestu. Broncom su se okitili reprezentativci Japana.

Našle su se ove tri reprezentacije na postolju i u disciplini na 400 metara u ženskoj konkurenciji. Međutim, Leah Smith je ovoga puta donijela zlato američkoj reprezentaciji, dok se Ruskinja Veronika Popova morala zadovoljiti srebrom.

Novu zlatnu medalju osvojila je Mađarica Katinka Hosszu. Ovoga puta najbrža je bila na 100 metara mješovito. U istoj disciplini, ali u muškoj kategoriji pobjeda je pripala Amerikancu Michaelu Andrewu.

Održana su još tri finala na 50 metara. U muškoj konkurenciji slobodnim stilom najbrži je bio Jesse Puts, dok je leđno slavio Junya Koga. Među plivačicama najbrža je bila Jeanette Ottesen, koja je do zlata stigla u disciplini leptir.

Tagovi:
14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?