Pogledajte atmosferu u svlačionici Eaglesa nakon pobjede: Tulumarit ćemo, bili ste sjajni (VIDEO)

Getty Images
Najnesretniji američki grad po pitanju sportskih uspjeha konačno je dočekao svoje prvake.

Philadelphia Eaglesi ne samo da su nadigrali branitelje naslova New England Patriotse, već su porušili i sva očekivanja u spektakularnom 52. izdanju Super Bowla.

Brady i društvo ostali bez titule u triler završnici: Eaglesi osvojili povijesni naslov

Nakon fantastične utakmice u Minnesoti i osvojene povijesne prve titule u NFL-u, trener Eaglesa Doug Pederson čestitao je svojim momcima na pobjedi nad favoritom.

“Ne znam gdje, ali znam da ćemo večeras tulumariti. Neizmjerno sam ponosan na svakog od vas. Ovo je timska igra, a vi ste bili ekipa kad je bilo najpotrebnije. Svaka vam čast”, rekao je Pederson.

Pederson je u najvažnijoj utakmici svoje karijere bio iznimno hrabar i vukao takve poteze kao i tijekom cijele sezone, kao da noćas nije igrao u finalu. Teške odluke donijele su mu povijesni naslov i najveći uspjeh karijere.

Brady: Šugavo je gubiti, razočaran sam jer smo dobro igrali

Naravno, ne bi to uspio bez sjajnog Nicka Folesa, neočekivanog junaka Super Bowla koji je postao prvi quarterback koji je imao i dodavanje i hvatanje za touchdown. Utakmicu je završio sa sjajnih 28 uspješnih od 43 pokušanih dodavanja za 373 prijeđenih jarda, što je bilo dovoljno da ga se okruni MVP titulom.

Getty Images
Getty Images

“Ovo je sjajna grupa ljudi, predvođena fenomenalnim stručnim stožerom. Bili smo puno samopouzdanja i smao smo željeli igrati football. Ovu igru smo počeli igrati još kao djeca i sanjali smo ovaj trenutak. Biti ovjde sa svojom kćeri, suprugom, obitelji, suigračima, cijelim gradom…

Blagoslovljen sam”, poručio je Foles.

Tu je bio i Zach Ertz koji je uhvatio sva važna dodavanja, a iznimno bitne role odigrali su i Agholor i Clement te probijači Blount i Ajayi.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?