kadeti-zameta-osvojili-2-mjesto-na-drzavnom-prvenstvu
4675

Kadeti Zameta osvojili 2. mjesto na državnom prvenstvu

http://www.rk-zamet.hr/
Mladi rukometaši Zameta osvojili su odlično 2. mjesto na Završnici prvenstva Hrvatske za kadete koje je održano u Umagu u sklopu Festivala rukometa.

Nakon što su se u regularnom djelu prvenstva kvalificirali na završnicu, na koju odlazi 8 najboljih ekipa, kadeti Zameta su u skupini odigrali 3 utakmice. U prvoj utakmici igrači Zameta pobijedili su ekipu Balić – Metličić rezultatom 26:22. U drugom kolu savladali su ekipu Dubrave rezultatom 23:17, a za potvrdu prvog mjesta u skupini uvjerljivo su pobijedili ekipu Hrvatskog Dragovoljca rezultatom 26:17.

U polufinalu je ekipu Zameta čekala ekipa Varaždina koju su Zamećani pobijedili 25:18 i uvjerljivom pobjedom se plasirali u finale.

Posljednjeg dana Festivala rukometa na rasporedu su bile utakmice za 3. mjesto i utakmica finala Završnice prvenstva Hrvatske za kadete te utakmica finala Kupa Hrvatske za seniore.

U prekrasnom ambijentu dvorane u Umagu rukometaši Zameta su cijelo vrijeme imali veliku podršku svojih mnogobrojnih navijača.

U finalnoj utakmici Zamet je na poluvremenu imao prednost od četiri pogotka, ali na kraju je ipak pobijedila ekipa PPD Zagreb rezultatom 26:22.

U najbolju sedmorku turnira izabrana su čak trojca Zamećana. Matija Starčević -najbolji lijevi vanjski, Patrik Martinović – najbolji desni vanjski, Fran Lučin – najbolji golman, a Veron Načinović proglašen je za najboljeg obrambenog igrača.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?