osjecani-uoci-svjetskog-kupa-planiraju-postaviti-guinnessov-rekord
4675

Osječani uoči Svjetskog kupa planiraju postaviti Guinnessov rekord

osijekgym.com
Svjetski gimnastički kup svakim danom sve je bliže, a Osječani će preostalo vrijeme pokušati skratiti ulaskom Guinnessovu knjigu rekorda.

Nakon što je vježbanje s osječkim gimnastičarima otvorilo niz aktivnosti kojima se polako najavljuje nadolazeći Svjetski gimnastički kup, sada je na red stigao ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda najavili su organizatori na službenoj stranici.

Osječani će stoga u subotu, 13. svibnja, na Pješačkom mostu pokušati napraviti najduži ljudski lanac špaga. Tako će se ujediniti veliku broj sugrađana kako bi omogućili svom gradu da postane nositelj svjetskog rekorda. Događaj je planiran s početkom u 18 sati, a organizatori su pozvali sve kojima gipkost nije strana da se priključe ovom događaju. Također, svi ostali mogu doći pogledati kako će to sve izgledati te pružiti podršku.

Svi koji propuste ovaj događaj, ali i oni kojima nikada nije dosta gimnastike, imat će priliku 20. i 21. svibnja u dvorani Gradski vrt uživati u izvedbama najboljih svjetskih gimnastičara.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?