zadar-s-8-tisuca-sudionika-upotpunio-wings-for-life-world-run
4675

Zadar s 8 tisuća sudionika upotpunio Wings for Life World Run

wingsforlifeworldrun.com
Zadar je sudjelovanjem u globalnom pokretu zvanom Wings for Life World Run pružio svoj doprinos u financiranju istraživanja leđne moždine.

Spektakularnom izdanje najveće hrvatske utrke i globalnog pokreta zvanog Wings for Life World Run u Zadru je okupilo 8 tisuća ljudi. Cilj svih sudionika utrke bilo je prikupljanje sredstava za istraživanja leđne moždine, a u tu vrhu je diljem svijeta prikupljeno nevjerojatnih 6,8 milijuna eura. U isto vrijeme startale su utrke u 24 države među kojima je bila i Hrvatska.

Dok brojne utrke dijele sudionike, Wings for Life World Run ih spaja. Rezultat toga je potpuno ravnopravno sudjelovanje natjecatelja u kolicima. Stoga su svaku pohvalu zaslužili Peter Marin Glavan s prijeđenim 21 kilometrom te Marijana Blažanović koju je presretačko vozilo prestiglo nakon sedmog kilometra.

Od ostalih natjecatelja rekord staze postavio je Robert Radojković koji je pretrčao 65 kilometara, dok se Željka Šaban Miličić zaustavila nakon prijeđena 44 kilometra te postala četvrta pobjednica hrvatske utrke Wings for Life World Run.

S druge strane, Hrvatica Nikolina Šustić upisala je svoju treću pobjedu u Velikoj Britaniji. Nakon što je 2015. godine s 48 kilometara slavila u Hrvatskoj, sljedeće godine je pobjedu upisala u Norveškoj s ostvarenih 50 kilometara. Ovoga puta je otišla još dalje te je svoju treću pobjedu proslavila u Velikoj Britaniji istrčavši 55 kilometara.

Cijeli svijet pokorio je Aron Anderson koji je unatoč činjenici da se nalazi u kolicima prešao nevjerojatna 92 kilometra.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?