zadar-super-chiks-domacin-1-hmnl-za-zene
4675

ZADAR: Super Chiks domaćin 1. HMNL za žene

Antena Zadar / Arhiva
Zadar će još jednom biti domaćin prvog od tri turnira 1. HMNL za žene. Zadar je natjecanje otvorio i prošle godine kada se radilo o premijernom izdanju.

Futsal Super Chiks, ženska malonogometna ekipa iz Poličnika, opet je dobila domaćinstvo Prvenstvu Hrvatske u malom nogometu za žene. Termin održavanja je 10. i 11. prosinca, a za razliku od prošlogodišnjeg prvog povijesnog natjecanja u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, ovaj put devet će se ekipa okupiti na Bilom brigu u OŠ Zadarski otoci, piše Antena Zadar.

To je odluka HNS-a, točnije njihove Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku, koji su ovogodišnji prvi turnir 2. Prvenstva Hrvatske u futsal za žene dodijelio “Superčiksicama” iz Poličnika. Što je dodatni argument i potvrda odličnom i vrhunskom domaćinstvu prošlog prosinca na Višnjiku.

Uz domaće “Superčiksice” petoplasiranu ekipu – nakon zadarskog, turnira u Zagrebu i Poreču – još će nastupiti braniteljice naslova Split Tommy, zatim viceprvakinje Alumnus iz Zagreba, te još MC Plus Stupnik, Kozakiv, Istra Pula, Rijeka, Mirković Zagora. Sve ekipe od lani, a umjesto Rugvice, dalmatinske kvartet zaokružio
je splitski MNK Hajduk.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?