zagreb-dobio-boksacki-centar-vrijedan-14-milijuna-kuna
4675

Zagreb dobio boksački centar vrijedan 14 milijuna kuna

Zagreb.hr
U Zagrebu je u pogon pušten novi boksački dom.

Na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 18 u utorak je svečano otvoren novi boksački centar. Gradonačelnik Milan Bandić te Željko Mavrović i Filip Hrgović prerezali su vrpcu i pustili u pogon novi boksački dom.

“Ovo smo napravili za vas, dečki, jer ste to itekako zaslužili svojim sjajnim rezultatima, ali i za nove generacije jer uvijek netko završava s karijerom, a netko novi dolazi, rekao je Bandić na predstavljanju.

“Ovdje će trenirati svi zagrebački boksači i reprezentacije, dolazit će najbolji europski treneri, održavat će se natjecanja, a osnovat ćemo i boksačku akademiju. Sve će to znatno dignuti razinu hrvatskog boksa, a nastojat ćemo i da boks nađe svoje mjesto na Kineziološkom fakultetu”, dodao je predsjednik Zagrebačkog boksačkog saveza Nenad Ivanković uz napomenu da je današnji dan fantastičan dan za zagrebački i hrvatski boks jer je ovaj Centar najveći i najljepši dar.

Boksački centar prostire se na 2300 kvadratnih metara, sadrži dvorane za treninge i natjecanja, tribine, dvije svlačionice s tuševima, saunom i prostorom za zagrijavanje. Također, tu je smještena i multimedijalna soba koja će prezentirati povijest zagrebačkog i hrvatskog sporta, pratiti aktualna događanja, a u sve je uloženo 14 milijuna kuna.

Zagreb.hr
Zagreb.hr
Zagreb.hr
Zagreb.hr
Tagovi: ,
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?