eurokupovi-rukomet
445
338

Kamenica: Pokazali smo preveliki respekt prema Šterbiku

RK Zagreb
Zagrebaši i dalje čekaju prvu pobjedu u Ligi prvaka.

Zagreb nije uspio ponoviti prošlu godinu i iznenaditi Vardar. Štoviše, nije bio ni blizu, a konačnih 23:29 izgleda kao premija jer na terenu je izgledalo za -10 naviše. S predvidljivim napadom, s izostankom ikakve tranzicije zagrebaši jednostavno se ne mogu uhvatiti ukoštac s ozbiljnim ekipama, a to je problem koji ionako traje.

Još kada se na to doda da im je Arpad Šterbik skratio ruku već na izlasku na teren, jasan je razlog Vardarove šetnje Arenom čak i bez pomoći Luke Cindrića.

“Moram čestitati igračima, bili su mentalno spremni i fokusirani, no teška zdravstvena situacija pokazala se kao previše za nas. Žao mi je da su moji igrači pokazali malo previše respekta prema Šterbiku. Naravno da je teško igrati protiv ovakve ekipe kada u prvih deset minuta takav vratar već ubilježi pet obrana. Neki su dijelovi bili dobri, napad 7 na 6 do neke je mjere funkcionirao, ali na kraju naravno zaslužena pobjeda Vardara”, izjavio je Kasim Kamenica.

Trener nije bio grub u opisu realnog stanja, ali jest kapetan Igor Vori.

“Čovjek (Šterbik) je za 30 minuta imao 14 obrana. Što više reći? Napad nam je zakazao u svakom pogledu. Ma, malo je reći da je zakazao, da ne upotrijebim neku goru riječ. Što vrijedi da smo 45 minuta igrali dobro u obrani. Ništa jer smo u napadu promašivali zicere u nizu. Još smo dobili tri-četiri pogotka na naša prazna vrata. Šteta, imali smo volju, motiv, želju da napravimo jedan pravi, veliki rezultat. Čak smo se napunili samopouzdanjem nakon pobjede u Velenju. Ništa, moramo ići dalje. Pred nama je pakleni studeni jer imamo sve redom teške utakmice, ne samo u Ligi prvaka već i u SEHA ligi. Opet, uvjeren sam da ćemo nekoga iznenaditi, samo ne znam koga.”

Ni mi ne znamo koga jer nakon viđenog teško se mogu nadati nečemu u Nantesu makar su i Francuzi trenutno daleko od idealnog stanja.

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?