eurokupovi-rukomet
445
338

Nexe odigrao odličnih 45 minuta kod branitelja naslova pa potonuo u završnici

EHF
Nexe je u 47. minuti imao 24:24, no nije izdržao do kraja.

Rukometaši Nexea odradili su najtežu, ali ujedno i najlakšu utakmicu na otvaranju grupne faze EHF kupa. Na parketu branitelja naslova Goppingena, koji je dvaput zaredom osvojio ovo natjecanje, izgubili su s 27:30, ali uz jako kvalitetan dojam.

Posebno se to odnosi na prvih 45 minuta koje su protekle u ravnopravnoj borbi u kojoj renomirani bundesligaš nikako nije uspio slomiti otpor Našičana. Štoviše, hrvatski prvak češće je bio u vodstvu, od uvodnih 8:5 do 11:9, dok je domaćin u završnici dijela vratio vodstvo.

Do 47. minute i rezultata 24:24 Nexe je pratio Goppingen, no onda su Nijemci u završnih 15 minuta pokazali neosporno veću kvalitetu. Hrvatski doprvak u sljedećih 13 minuta postigao je svega dva gola što je ispalo nedovoljno za senzaciju koja se na trenutke doimala vrlo blizu i to bez usluga kapetana Mrđenovića i Barišića Jamana.

EHF kup, skupina C:

Goppingen – Nexe 30:27 (16:15)

Goppingen: Prošt, Rebmann, Gehrke, Kneule 2, Ritterbach, Damgaard 7, Bagersted 3, Šešum 1, Fontaine 3, Schiller 3, Rentschler 2, Nagele, Schongarth 3, Kozina 6

Nexe: Lelić, Pilipović; Šipić 3, Koncul, Gadža 1, Leban 2, Eter 4, Zrnić 7, Manci Mičević, Baričević, Buvinić 4, Greganić, Jurić Grgić 2, Lavrič 1, Tomić 2, Brumen 1

Tagovi: , ,
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?